انصار الله یمن: مصر، ترکیه و پاکستان اهداف بعدی حمله اسرائیل هستند ۱۴ کشته در حمله مسلحانه به نیرو‌های امنیتی پاکستانی جدیدترین ادعای سخنگوی سنتکام علیه ایران عراقچی به نیویورک رفت عراقچی به دوحه سفر کرد ترامپ: یا ایران را محو می‌کنم یا توافق می‌کنم/ آمادگی دارم با پزشکیان در نیویورک ملاقات کنم / حوثی‌ها قول داده‌اند با ما نجنگند اعلام آخرین وضعیت کنترل تنگه هرمز جنوب لبنان زیر حملات هوایی اسرائیل؛ نبطیه و وادی الحُجیر هدف قرار گرفتند ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ با ایران در مرحله پایانی قرار دارد آسمان غرب عراق دوباره باز شد محسن رضایی در گفت‌و‌گو با الجزیره: محاسبات ترامپ درباره ایران اشتباه بود؛ برای جنگ سرنوشت‌ساز آماده‌ایم خشم ترامپ از افشاگران اطلاعات جنگ علیه ایران ولی نصر: نظم خاورمیانه دیگر بر مهار ایران بنا نخواهد شد کره جنوبی برای مشارکت در درگیری‌ غرب آسیا نیرو اعزام نمی‌کند پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت با وتوی روسیه و چین

دیلی‌تلگراف: آمریکا برای ادامه جنگ با ایران با کمبود موشک روبه‌رو است

ترامپ یک روزنامه انگلیسی به نقل از یک مقام آگاه دولت ترامپ گزارش کرد که ایالات متحده برای جنگ تمام عیار با ایران، موشک‌های کافی در اختیار ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۶ - ۳۰ تير ۱۴۰۵ - 2026 July 21
کد خبر: ۳۱۳۸۸۶

به گزارش راهبردمعاصر، روزنامه انگلیسی دیلی‌تلگراف گزارش کرد که علی‌رغم آن‌که دونالد ترامپ در حال بررسی گزینه‌های خود برای آغاز یک «جنگ گسترده‌تر» علیه تهران است و برخی گزارش‌ها مدعی هستند که این کشور در حال اعزام هواپیماهای جنگی بیشتری از آمریکا به غرب آسیا است، اما این کشور موشک کافی برای تداوم جنگ با ایران در اختیار ندارد.

طبق این گزارش، یک مقام آمریکایی مطلع از بحث‌های دولت آمریکا گفت که این عملیات به دلیل کاهش ذخایر پدافند هوایی و مهمات دوربرد، محدود خواهد بود.

این مقام به دیلی‌تلگراف گفت: «ما به اندازه کافی [موشک] برای تداوم ایمن عملیات نداریم و فکر نمی‌کنم کاخ سفید از این موضوع آگاه باشد.»

بر اساس گزارش این رسانه انگلیسی،‌ ایالات متحده حملات خود را در نهمین شب متوالی حملات به ایران گسترش داد و یک قدم به درگیری تمام‌عیار در منطقه نزدیک‌تر شد. ایران نیز به حملات سنگین خود در سراسر منطقه ادامه داد و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد که اهدافی را در بحرین، اردن و سوریه هدف قرار داده است. بحرین گفت که تهران سامانه‌های ناوبری هوایی این کشور را هدف گرفته است.

از طرف دیگر، رئیس‌جمهور ایران مسعود پزشکیان گفت که تهران بار دیگر درگیر یک «جنگ تمام‌عیار» با آمریکا شده است و واشنگتن باید تبعات این درگیری را بپذیرد.

هشدارها در خصوص تداوم جنگ آمریکا با ایران در حالی در رسانه‌های آمریکایی و انگلیسی منعکس می‌شود که ترامپ در تریبون‌های مختلف گفته بخاطر سه نظامی این کشور که اخیرا در پاسخ موشکی ایران کشته شدند، بسیار سخت ایران را خواهد کوبید.

بر اساس گزارش دیلی‌تلگراف، در جبهه داخلی، آمریکایی‌ها به طور فزاینده‌ای از نحوه مدیریت جنگ توسط ترامپ ناامید می‌شوند.

جدیدترین نظرسنجی‌های عمومی در آمریکا حاکی از آن است که میزان محبوبیت ترامپ همچنان در ۳۷ درصد متوقف مانده و بیشتر آمریکایی‌ها باور ندارند که قیمت سوخت به حالت عادی بازگردد./مشرق

کلمات کلیدی: ترامپ
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار